Word lid Bestel gratis

Voedings-fabels bij longziekten

Iedere maand staat een ander thema centraal bij Longpunt. Kom langs en stel uw vragen aan zorgverleners én aan elkaar. De ontmoetingsplek over longziekten.

Voor u als patiënt en uw omgeving is Longpunt de plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en zorgen te delen. U kunt hier zorgverleners ontmoeten en met hen in gesprek gaan. Daarnaast ontmoet u vrijwilligers van het Longfonds (voorheen Astma Fonds)
 

Thema: Voedings-fabels en feiten bij longziekten

Longpunt Dordrecht e.o.
Op maandag 14 april  is er weer een bijeenkomst van Longpunt Dordrecht e.o. voor mensen met een chronische longaandoening en hun partners,
mantelzorgers, van 14.00-16.00 uur (zaal open vanaf 13.30 uur), Grand Salon van Verpleeghuis ‘de Crabbehoff’, Groen van Prinstererweg 38, 3317 SP Dordrecht.

Gratis toegang.

Het thema op 14 april  is:  Voedings-fabels en feiten bij longziekten, dit wordt gepresenteerd door de diëtisten Annemieke Klink en Jedidja Leguijt beide werkzaam
in het Albert Schweitzerziekenhuis te Dordrecht.U kunt zich aanmelden via longpuntdordrecht@longfonds.nl, maar aanmelding is niet verplicht.

U wordt verzocht om tijdens de bijeenkomst geen geurtjes (parfum, after shave) te gebruiken.