Word lid Bestel gratis

Bewegen

Bewegen is goed voor iedereen. Bewegen is gezond, zeker voor mensen met astma en/of COPD. Hierdoor verhoogt u uw conditie en weerstand. Door meer te bewegen voelt u zich gewoon lekkerder. Beweegactiviteiten worden (meestal) begeleid door een speciaal opgeleide sportinstructeur.

BEWEGEN IN HET WATER VAN HET CARIBABAD

Het Caribabad in Gorinchem biedt de mogelijkheid aan onder andere longpatiënten om te bewegen in het water, therapiezwemmen. Je hoeft niet te kunnen zwemmen en kunt de oefeningen op je eigen niveau uitvoeren.

Het therapiezwemmen is in het recreatiebad in principe iedere maandag en donderdag, met uitzondering van de schoolvakanties in midden Nederland. Dan gelden er aangepaste tijden in het zwembad en dat heeft ook betrekking op het therapiezwemmen. Kijk op de website voor de openingstijden (bij activiteiten; therapiezwemmen) waar rondom en tijdens de vakanties de aangepaste roosters komen te staan. 
Je bent vrij om te bepalen wanneer en hoe vaak je mee wilt doen met therapiezwemmen.

Maandag      11:30 – 12:30  /  17:00 – 18:00
Donderdag  11:15 – 12:15

Kosten: Los bad € 5,90,  12 badenkaart € 39,40 (+ éénmalig € 5,00 voor pas). De 12 badenkaart is één jaar geldig.

Meer informatie: Caribabad
Telefoon: 0183-623911

Wilt u meer bewegen? Als er in onze regio beweegactiviteiten georganiseerd worden voor mensen met astma en/of mild-matig COPD dan kunt u de data, tijden en andere praktische informatie vinden in de agenda.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
E-mail
Stel uw vraag aan het regiopunt via e-mail.
Ontmoet elkaar
Kom in contact met anderen met een longziekte.
Longforum
Deel uw ervaringen of stel uw vraag aan een longarts.