Word lid Bestel gratis

Collecte

De collecteweek van 2018 zit er weer op! Er gingen ruim 30.000 collectanten op pad om geld op te halen voor de strijd voor gezonde lucht en gezonde longen. Fantastisch! In september zal de definitieve opbrengst van de collecteweek bekend worden.

Collectant worden

Bent u nog geen collectant, maar wilt u wel meehelpen met de collecte? Dat kan! De volgende collecte is in 2019 van 13 tot en met 18 mei. Als collectant kunt u zelf bepalen hoeveel tijd u wilt collecteren. Tijdens de collecteweek kost het u slechts zo’n twee tot drie uur. De meeste collectanten lopen in hun eigen wijk. Wilt u meer informatie? Bel dan naar (033) 43 41 287 of meld u direct aan als collectant.

Liever de collecte organiseren?

Kunt u goed organiseren? Meld u dan aan als organisator! Als collecte-organisator zorgt u ervoor dat de collecte soepel verloopt in de  u aangewezen wijk. U verdeelt de straten, belt de collectanten over het brengen en halen van de collectebus en telt en stort het opgehaalde geld. Een organisator is meestal een paar avonden voor en na de collecteweek aan het werk. Meld u direct aan als collecte-organisator.

Regiocoördinator iets voor u?

Bent u een netwerker en vindt u het leuk om contact te onderhouden met een groep organisatoren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U bent in de regio de spil voor de collecte en de lokale acties. U neemt bijvoorbeeld cheques in ontvangst, verbindt organisatoren of neemt deel aan landelijke netwerkmomenten of werkgroepen. U kunt ook meedoen aan diverse (lokale) evenementen. Deze rol is een kwestie van maatwerk en kost u ongeveer acht tot twaalf uur per week. Bekijk hier het profiel of vraag onze actuele vacatures op via 033 4341287.

U kunt ook online collecteren!

Wist u dat het ook mogelijk is om online te collecteren? Zo kunt u heel eenvoudig uw vrienden, kennissen en familie om een kleine bijdrage vragen voor de strijd tegen longziekten. Maak nu uw online collectebus. 

 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
E-mail
Stel uw vraag aan het regiopunt via e-mail.
Ontmoet elkaar
Kom in contact met anderen met een longziekte.
Longforum
Deel uw ervaringen of stel uw vraag aan een longarts.